КМДА Київська міська державна адміністрація


20 жовтня 2021

У ЗЗСО №52 Солом’янського району облаштовано спортивні майданчики та освітній простір для учнів

У ЗЗСО №52 Солом’янського району облаштовано спортивні майданчики та освітній простір для учнів

Пам’ятаєте унікальний проєкт громадського бюджету - сучасну STEAM-лабораторію спеціалізованої  школи №52 Солом’янського району,  яка тепер має можливість готувати справжніх STEM-спеціалістів, майбутніх фахівці біо- та нано-технологій (https://www.solor.gov.ua/info/0/17462#gallery)? Тепер, в рамках громадського бюджету і завдяки активній позиції керівництва школи та громади району, навчальний заклад отримав новий освітній простір та спортивні майданчики для учнів.

На сьогоднішній день, в рамках проєкту ГБ-2021 № 531 «Облаштування освітнього простору сш52» на другому поверсі приміщення школи виконано ремонт коридору та санвузлів, облаштовано місця для комфортного спілкування та відпочинку дітей.

Також, в рамках проєкту ГБ-2021 № 594 на території цього ж закладу освіти з’явились два спортивні майданчики з поліуретановим покриттям, де школярі мають можливість  займатись волейболом, баскетболом, тенісом як у шкільний, так і у вільний від уроків час.

Сподіваємось, такі освітні та спортивні простори мотивуватимуть учнів до навчання й стимулюватимуть до активного та здорового способу життя.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.