КМДА Київська міська державна адміністрація


26 жовтня 2021

Перемога вихованок Київської дитячої музичної школи № 14 імені Д. Кабалевського на фестивалі циркового мистецтва

Перемога вихованок Київської дитячої музичної школи № 14 імені Д. Кабалевського на фестивалі циркового мистецтва

На щорічному Міжнародному Цирковому фестивалі, що пройшов в Італійському місті Латина (Latina) отримали призові місця учениці випускного класу Київської дитячої музичної школи №14 ім. Д. Кабалевського Солом'янського району, школи, яка започаткувала приєднання до навчального процесу в системі мистецьких шкіл циркового класу.

Дівчата вже багато разів успішно представляли Україну на різних Міжнародних конкурсах (в Іспанії, Ізраїлі, Германії тощо), їх викладачі Носенко Людмила Віталіївна та Соболєв Юрій Олександрович постійно діляться своїм досвідом серед циркових фахівців світу. Вітаємо викладачів та дівчат з черговою заслуженою перемогою: Нараєву Владиславу - з срібною нагородою (ручний еквілібр), Білик Амелі - з бронзовою нагородою (вільний дріт)!

Пишаємось, бажаємо нових перемог і успіхів!

Довідково.

Міжнародний Цирковий фестиваль в Італійському місті Латина (Latina) - єдиний захід такого роду в Італії. Він займає важливе місце в панорамі циркових мистецтв в світовому масштабі. Основна мета фестивалю полягає в тому, щоб привернути увагу більш широкого кола публіки до цирку.

Зараз Міжнародний цирковий фестиваль в Італії користується великою популярністю і відомий у всьому світі. Кращі артисти, імпресаріо і директора цирку заявляють тут про свої досягнення і обмінюються досвідом. Це одне з найпрестижніших подій в цирковому світі, поряд з фестивалем в Монте-Карло.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.