КМДА Київська міська державна адміністрація


17 вересня 2014

Відзначення Дня рятівника у Солом’янському районі

Відзначення Дня рятівника у Солом’янському районі

17 вересня з нагоди відзначення Дня рятівника у приміщенні Солом’янського РУ ГУ ДСНС України в м. Києві  відбулись урочистості за участю голови Солом’янської райдержадміністрації Максима Шкуро.

У заході брали участь: полковник служби цивільного захисту заступник начальника Головного управління ДСНС у м. Києві з державного нагляду та контролю Олександр Щербаченко, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Солом’янської райдержадміністрації Анатолій Ткач, полковник внутрішньої служби у відставці, ліквідатор аварії на Чорнобильській АЕС Володимир Овдій, голова спостережної ради фабрики головних уборів «Горлиця» Олександр Новіков та інші почесні гості.

Керівник району Максим Шкуро у своєму вітальному слові зазначив, що українські рятувальники — це мужні, самовіддані, сильні духом та загартовані бійці, що цілодобово стоять на варті нашої безпеки та спокою. «Ви щодня доводите, що слова «Запобігти, врятувати, допомогти» – не лише гасло, а  й ваша життєва позиція, справа честі та службового обов’язку», - додав Максим Шкуро.

Голова Солом’янської райдержадміністрації разом з іншими почесними гостями за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм особовому складу вручив  дипломи та цінні подарунки.

Бажаємо кожному рятівнику не втрачати того вогню, що палає у ваших серцях, натхнення, незламності духу та залізної сили волі на шляху до покорення вершин та своїх мрій. Нехай вас завжди супроводжує надійна підтримка, тепло і любов близьких!

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.