КМДА Київська міська державна адміністрація


16 жовтня 2013

Садочок № 648 на Солом’янці відремонтують за 310 тис. гривень

Садочок № 648 на Солом’янці відремонтують за 310 тис. гривень

Виконуючи ініціативи Президента України «Діти – майбутнє України» Максим Луцький у вівторок зустрівся з керівництвом садочка. Очільник району перевірив планові роботи, що проводились у закладі влітку, та ознайомився з навчальним процесом. Загалом якістю роботи він був задоволений.

З вересня в оновленому садочку №648 Солом’янського району успішно функціонує нова група. Нещодавно тут замінили вікна, вчасно почали опалювати приміщення. Тепер заклад готовий до ремонту харчоблоку, який обійдеться у 310 тис. грн. Таких висновків дійшов голова Солом’янського району Максим Луцький під час інспекції оновленого дитсадка.

«У садочку тепло та затишно, добре, що ми замінили вікна, бо було б холодніше», - заявив Максим Луцький.

Окрім цього, голова району зустрівся з батьками, що водять до садка своїх дітей. Максим Луцький зауважив, що, незважаючи на позитивні зміни, ще є над чим попрацювати.

«Матеріально-технічна база ще потребує доопрацювань, будемо думати, будемо вирішувати це питання. На 2014 рік ми вже запланували ремонт харчового блоку. Плануємо витратити на це близько 265 тис. гривень. Також закупимо нове обладнання на 55 тис. грн.», - пообіцяв  голова району.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.