КМДА Київська міська державна адміністрація


2 жовтня 2014

Відзначення Всеукраїнського дня бібліотек

Відзначення Всеукраїнського дня бібліотек

У рамках відзначення Всеукраїнського дня бібліотек у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації пройшли святкові урочистості. У заході взяли участь народний депутат України Дмитро Андрієвський, голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Шкуро, начальник управління  культури, туризму та охорони культурної спадщини Олена Максимова, працівники бібліотечної системи району.

З професійним святом бібліотекарів району привітав народний депутат України Дмитро Андрієвський.  З вітальним словом до присутніх також звернувся очільник району Максим Шкуро, який наголосив на тому, що «сучасні українські бібліотеки виконують широкий спектр функцій щодо збереження і  передачі читацькій аудиторії знань, культури і пам’яті багатьох поколінь. Бібліотеки - перші помічники для соціальних і вікових груп населення, особливо молоді та підростаючого покоління».

Для бібліотечних працівників, які працюють у нашому районі, було проведено святковий концерт, а найсумлінніших нагороджено дипломами: Тамару Євенко, Ольгу Кузнецову, Наталію Профатило, Ольгу Усачову, Іванну Щербину, Тетяну Юречко та Оксану Палій. Свої музичні привітання запрошеним подарували юні читачі - вихованці дитячої музичної школи № 33.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.