КМДА Київська міська державна адміністрація


17 жовтня 2013

У піклуванні про сім’ї та молодь Солом’янки

У піклуванні про сім’ї та молодь Солом’янки

17 жовтня голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Луцький завітав до районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Співробітники центру, зокрема, директор Ніна Бочарова, презентували очільнику району свою роботу та ознайомили його з проблемами, з якими стикаються щодня.

«Ми допомагаємо сім’ям, дітям та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують нашої підтримки. Часто випадки бувають дуже складними, і виконувати цю роботу стає нестерпно, однак є й позитивні моменти. Завжди приємно бачити дітей та сім’ї, яким ми допомогли», - розповіла Ніна Бочарова.

Зустріч Максима Луцького з представниками центру була запланована у рамках виконання соціальних ініціатив Президента України щодо вдосконалення роботи соціальних служб шляхом повного охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення, раннього виявлення проблемних сімей та вчасного надання їм підтримки.

Голова Солом’янського району привітав працівників районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з наступаючим днем соціального працівника.

«Ви бережете найважливіше в нашій державі – сім’ї та дітей. Переоцінити вашу роботу неможливо, будь-які слова подяки не будуть достатніми. Та все ж я вдячний вам. Кожного дня ви робите цей світ кращим, а життя в нашому районі щасливішим. Бережіть себе, ви потрібні нашому району», - заявив Максим Луцький.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.