КМДА Київська міська державна адміністрація


20 жовтня 2014

Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет освятив місце під будівництво храму на честь преподобного Олексія на вулиці Добрузькій, 6

Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет освятив місце під будівництво храму на честь преподобного Олексія на вулиці Добрузькій, 6

18 жовтня 2014 року Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет освятив місце під будівництво храму на честь преподобного Олексія, чоловіка Божого у Солом'янському районі столиці на вулиці Добрузькій, 6.

Святійшого Владику зустріли парафіяни та піднесли йому коровай і букет квітів.

Під час освячення наріжного камення та хреста на місці будівництва Олексіївського храму Святійшому Владиці співслужили: настоятель громадиієрей Олексій Боровий, протоієрей Михаїл Йосифчук та ієрей Юрій Слесарчук.

Під час освячення лунав спів хору студентів Київської православної богословської академії під керівництвом викладача КПБА Віктора Кардаша.

Опісля освячення Предстоятель Київського Патріархату відзначив Благословенними Патріаршими грамотами благодійників громади: голову Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації Максима Шкуро та народного депутата України Дмитра Андрієвського.

Святійший Владика звернувся з проповіддю до громади та побажав Божого благословення і наснаги вірянам у будівництві свого власного храму.

Прес-центр Київської Патріархії

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.