КМДА Київська міська державна адміністрація


25 жовтня 2013

Переможці конкурсу привітань для вчителів отримали подарунки

Переможці конкурсу привітань для вчителів отримали подарунки

У Солом’янському районі підбили підсумки конкурсу «Привітай вчителя».  Шестеро солом’янських школярів та їхні вчителі отримали подарунки від очільника району та ініціатора конкурсу Максима Луцького.

24 жовтня в будівлі Солом’янської  районної в м. Києві державної адміністрації голова Солом’янки зустрівся з переможцями районного конкурсу «Привітай вчителя». Катерина Васійчук, Аріана Мухамад, Анастасія Макаренко, Альоша Пустоваров, Олександра Карпова, Богдан Миколайчук – стали переможцями конкурсу, отримали від Максима Луцького подарунки – білети в аквапарк.

Зустріч пройшла у теплій дружній атмосфері. Кожного учня супроводжував його улюблений вчитель, котрому було адресовано переможну листівку. Учні зізнаються: якби вони щиро не були прив’язані до улюблених викладачів та не відчували глибокої вдячності, їм би не вдалося написати такі яскраві привітання.

«Вони працюють, вони кожного дня стараються зробити все, щоб наше майбутнє було кращим, намагаються відкрити усі наші таланти. Не думаю, щоб в мене вийшло написати хороше привітання людині, яку б я не любила так щиро, як люблю Аллу Вікторівну», - розказала учениця гімназії № 318 «Міленіум» Катерина Васійчук.

Голова Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Максим Луцький привітав школярів з перемогою і щиро їм подякував:

«Я сьогодні стою тут, і не просто пишаюся тим, які чудові в нашому районі школярі, – я вдячний вам. Часто ми забуваємо, яку важливу роль в нашому житті відіграють наші наставники-вчителі. Ми забуваємо, що їх важка праця заслуговує на вдячність і підтримку. Кожен з вас, я впевнений, не лише подякував своєму педагогу, а й дав йому неймовірний заряд енергії та бажання працювати й допомагати вам в майбутньому. Дякую вам», - сказав Максим Луцький.

Голова району відзначив, що радий бачити на нагородженні не лише креативних старшокласників, а й учнів молодших класів. Зокрема, листівка Альоші Пустоварова – учня початкової школи, - на рівних змагалася з іншими, і також увійшла до числа найкращих.

Подарунки отримали не тільки учні, а й їх улюблені вчителі. Кожному педагогу вручили квіти та книгу про Солом’янський район.

Нагадаємо, що в цьому році Солом’янська районна  в м. Києві державна адміністрація, за ініціативою голови району Максима Луцького, вирішила підтримати  вчителів свого району та креативних учнів.  До дня вчителя школярам  безкоштовно роздали вітальні листівки. Кожен бажаючий міг взяти участь у конкурсі та привітати улюбленого педагога, написати теплі слова для нього й отримати приз за найкраще привітання.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.