КМДА Київська міська державна адміністрація


28 жовтня 2013

Небайдужі солом’янці навели лад у власному районі

Небайдужі солом’янці навели лад у власному районі

26 жовтня патріоти Солом’янки вийшли на вулиці, щоб долучитися до ініціативи Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації і разом прибрати свій район. Парки «Юність» та «Відрадний», вулиці району засяяли чистотою завдяки активним солом’янцям.

Починаючи з половини десятої ранку в Солом’янському районі можна було спостерігати таку картину: сотні людей з мішками, мітлами, лопатами та граблями вийшли прибирати вулиці. Не залишився осторонь й очільник району Максим Луцький. Він разом з депутатом Київської міської ради Володимиром Філіпповим та головою наглядової ради благодійного фонду «Солом’янка» В’ячеславом Непопом  долучилися до прибирання парків та висадки молодих кленів.

«Дерева теж старішають,валяться, саме тому необхідно оновлювати їх, саджати нові. Впевнений, що ці ще молоді клени без проблем впишуться у пейзаж! Подивіться, вони вже тут як рідні», - не стримував радості Максим Луцький.

У «Відрадному» – одному з найбільших парків Солом’янки – наводили лад одразу декілька «девізій» добровольців: студенти та підприємці району. Вони збирали листя в величезні пакети і викидали його до спеціально пригнаних на місце суботнику машин. Щоб підтримати ініціативних жителів, в парку Відрадний безкоштовно роздавали гарячий чай та стиглі яблука.

Співробітникам районної адміністрації «дістався» парк «Юність». Представники адміністрації впевнені, що такі заходи не лише йдуть на благо району, а й на користь колективу, адже спільна робота зближує людей.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.