КМДА Київська міська державна адміністрація


28 жовтня 2013

Оновлена Волгоградська відкрилася для мешканців

Оновлена Волгоградська відкрилася для мешканців

26 жовтня у Солом’янському районі відкрилася оновлена вулиця Волгоградська. Разом з мешканцями навколишніх будинків відзначити цю подію завітав і голова Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Максим Луцький. Жителі району скористалися нагодою, щоб поставити очільнику району питання, обговорити проблеми та шляхи їх вирішення.

О 10 годині ранку на перетині  вулиць Волгоградської та Докучаївської вже було не протиснутися. Нову відремонтовану дорогу прикрашала арка з червоно-золотих кульок. На фоні співу дитячих та дорослих колективів української народної пісні розгорнувся осінній ярмарок.

«Завжди приємно бачити результати своєї роботи. Сьогодні, дивлячись на цю чудову рівну дорогу, нові відбійники, я не впізнаю цієї вулиці, сподіваюся, вона надовго лишиться такою ж гарною», - сказав Максим Луцький.

Тільки-но він закінчив говорити, жителі обступили  його щільним кільцем. Вони по черзі зверталися до свого районного голови: хтось скаржився, хтось просив автограф, але більшість – дякували.

«Дуже дякуємо вам, Максиме Георгійовичу, за те, що ви робите в нашому районі: за нові дитячі майданчики, за ремонт вулиць, будинків, за те, що прислухаєтесь до нас», - подякувала голові одна з мешканок вулиці Волгоградської Тетяна Іванівна.

У відповідь очільник району пожартував: мовляв, не може чинити інакше. Бо якщо йому випала можливість долучитися до розвитку району, в якому він живе, то гріх нею не скористатися.

Після спілкування з мешканцями Максим Луцький попрямував на ярмарок. Захід видався по-справжньому осіннім: продавали мариновані овочі, картоплю та яблука, смачне українське сало. Скориставшись можливістю, Максим Георгійович також купив їжі додому: мариновані огірки, пару кілограмів картоплі та свіжого м’яса.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.