КМДА Київська міська державна адміністрація


22 грудня 2014

19 грудня 2014 року в гімназії «Міленіум» № 318 відбулося незабутнє та по-домашньому зворушливе свято

19 грудня 2014 року в гімназії «Міленіум» № 318 відбулося незабутнє та по-домашньому зворушливе свято

19 грудня 2014 року в гімназії «Міленіум» № 318 відбулося незабутнє та по-домашньому зворушливе свято. Зранку в холі всіх учнів, учителів, батьків вітав сам Святий Миколай зі своїми помічниками. Гімназисти підготували виставку виготовлених власноруч зимових композицій «Новорічна мрія: від миру в родині до миру в Україні». У цей день відбулися казкові вистави для учнів 1-6-х класів. Кожен гімназист з рук Святого Миколая отримав солодкий подарунок, за що всі діти були вдячні йому та своїм батькам.

Після святкових заходів за ініціативи волонтерської організації «Армія SOS» усі артисти, глядачі та гості взяли участь у виготовленні маскувальної сітки для воїнів АТО. Гімназія підтримує  тісний зв’язок з 93-ю та 28-ю механізованими бригадами, яким і будуть направлені захисні сітки як дарунки від Миколая та юних гімназистів. Дуже приємно, що кожна дитина не залишилася байдужою до цієї доброї справи.

До Нового року бійці української армії, наші захисники, отримають солодкі подарунки та вітальні листівки від вдячних учнів з надією на мир та злагоду в 2015 році для всієї України.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.