КМДА Київська міська державна адміністрація


24 грудня 2014

Очільник району Максим Шкуро розповів про добрі справи на радіо «Голос Києва»

Очільник району Максим Шкуро розповів про добрі справи на радіо «Голос Києва»

Про добрі справи в Солом’янському районі за минулий рік і плани на майбутнє розповів його очільник Максим Шкуро.

В ефірі говорили про проведення новорічно-різдвяних свят і подарунки для дітей, розвиток освітньої галузі, ремонти будинків і під’їздів, ключові події року, що минає та плани на майбутнє.

«Цього року відбувся своєрідний прорив у закладах освіти. З бюджету виділено понад 10 млн. грн. Вперше за багато років навчальні заклади почали відновлюватися за бюджетні кошти, бо раніше чимало витрат лягало на плечі батьків. Років п’ять тому виділялося лише 2 млн. грн., це була найбільша сума. У минулому році в декількох закладах повністю замінено старі дерев’яні вікна на нові металопластикові, оновлено фасади, встановлено нові харчоблоки тощо. В майбутньому ми продовжимо цей темп і будемо намагатися його нарощувати. Наприклад, на вул. Гарматній буде відновлено ще один навчальний заклад», − зазначив голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Шкуро.

За словами очільника району, сьогодні для розвитку району потрібно залучати інвесторів. Днями досягнуто домовленість із забудовниками про те, що на початку року вони замінять всі вікна на металопластикові в навчальному закладі на вул. Волгоградській.

Про інші добрі справи та розвиток Солом’янського району на 2015 рік слухайте в записі марафону на радіо «Голос Києва 98 FM».

Послухати ефір програми

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.