КМДА Київська міська державна адміністрація


26 грудня 2014

Житель Солом'янського району Сергій Сібель серед переможців конкурсу «Найактивніший киянин»

Житель Солом'янського району Сергій Сібель серед переможців конкурсу «Найактивніший киянин»

Нещодавно відбулось підведення підсумків конкурсу «Найактивніший киянин» та нагородження йогопереможців. Фіналістом конкурсу став солом’янець Сергій Сібель, який виборов почесне третє місце. Мешканець району підготував 607 звернень, які зареєстровані  в Контактному центрі міста Києва. У  рамках конкурсу «Найактивніший киянин» Сергій Сібель надіслав 457 звернень, що і дало змогу активісту завоювати бронзу.

Під час заходу відбулось вручення цінних призів фіналістам конкурсу, які посіли І, ІІ та ІІІ місце, із врученням цінних призів від партнерів.

Окрім того, за підтримки очільників районних в місті Києві державних адміністрацій від кожного району столиці було нагороджено заохочувальними призами по одному найбільш активному мешканцю, який за період конкурсу виявив небайдужість до важливих проблем свого району та столиці. У Солом’янському районі відзначено Дениса Герасименко, який надіслав 41 звернення в рамках проведення конкурсу.

Серед проблем, які порушили активісти, вивезення відходів,  робота світлофорів, упорядкування бордюрів, незадовільний стан ліфтового господарства, стихійні сміттєзвалища, освітлення магістралей і вулиць Києва та інші. Загалом за час проведення конкурсу надійшло 77 646 звернень від жителів Солом’янського району.

Нагадаємо, що конкурс «Найактивніший киянин» було ініційовано КБУ «Контактний центр міста Києва» за підтримки Київської міської державної адміністрації та партнерів конкурсу. Він тривав з 13 листопада 2013 року по 13 листопада 2014 року. Основна мета конкурсу – всебічне залучення мешканців столиці до вирішення конкретних проблем міста на шляху становлення Києва як європейської столиці, а також формування свідомого ставлення громадян до подання звернень на розгляд міської влади, які є ефективним інструментом для спільного та ефективного вирішення загальноміських проблем.

Фіналістами конкурсу, які проявили свою активну громадську діяльність стали: мешканець Дніпровського району Богдан Богдан, який посів I місце, друге  місце виборов житель Подільського району Олег Делендик.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.