КМДА Київська міська державна адміністрація


16 лютого 2015

У Солом’янському районі вшанували воїнів-інтернаціоналістів і родини загиблих

У Солом’янському районі вшанували воїнів-інтернаціоналістів і родини загиблих

У Солом’янській райдержадміністрації відбулися урочистості До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав У війні в Афганістані взяло участь понад 1,5 тисячі військових із Солом’янського району, не повернулося 15 бійців. На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів.

Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Шкуро висловив слова подяки присутнім у залі військовим-афганцям, родинам загиблих і привітав з цим особливим днем. «Ті, хто мав досвід Афганістану сьогодні допомагають впоратися з тими труднощами, перед якими стоїть Україна, не залишаються осторонь участі в антитерористичній операції та допомоги військовим.  Для нас важлива – ваша участь, порада та патріотизм. Адже з таким духом, вірою, і силою патріотизму Україна подолає усі перешкоди», ‒ зазначив керівник району.

Родинам загиблих від імені народного депутата України Дмитра Адрієвського вручили матеріальну допомогу. Також привітали ветеранів зі святом, вручили допомогу, грамоти й медалі керівник благодійного фонду «Солом᾿янка» Петро Шарафетдінов, голова Київської міської спілки ветеранів Афганістану Микола Гончаренко, голова Солом’янської районної спілки ветеранів Афганістану Марія Юрченко.

Відео

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.