КМДА Київська міська державна адміністрація


18 лютого 2015

Тепло сердець для українських військових Солом’янського району

Тепло сердець для українських військових Солом’янського району

У одній з військових частин Солом’янського району організували свято до Дня св. Валентина  для солдат. Захід відбувся за ініціативи Спілки жіночих організацій  району, яку очолює Ніна Новікова,  підтримки  керівника Інституту міжнародної організації цивільної авіації (ІКАО) Національного авіаційного університету, професора Галини Суслової та директора Центральної районної бібліотеки  імені Ф.М. Достоєвського Орисі Чухрій.

Подаровані військовим жовто-блакитні стрічки-обереги, іконки, листівки й валентинки, освячені в храмі,  будуть зігрівати душу солдат, а подаровані теплі речі будуть доречними на морозах. Будуть у нагоді солдатам і подаровані ключі для ремонту техніки. Також гості передали бійцям солодкі дарунки.

За словами Ніни Новікової, співпраця Спілки жіночих організацій району з військовою частиною триває не один рік, спільно проводили День солдата, брали участь у складанні присяги тощо. «Мета нашої зустрічі – підтримати солдат і подарувати їм частинку тепла», зазначила керівник організації.  

Під час заходу гості висловили щирі  слова вдячності та підтримки юним солдатам, побажали віри та миру.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.