КМДА Київська міська державна адміністрація


23 лютого 2015

Керівник Солом’янського району Максим Шкуро відвідав Територіальний центр і привітав його маленьких вихованців з Масляною

Керівник Солом’янського району Максим Шкуро відвідав Територіальний центр і привітав його маленьких  вихованців з Масляною

До свята Масляної вихованці Територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району та спеціалізованої школи «Надія» отримали подарунки від народного депутата України Дмитра Андрієвського та голови Солом’янської райдержадміністрації Максима Шкуро.

«У зв’язку з трагічними подіями на Сході та вшануванням пам’яті загиблих на Майдані, Солом’янська адміністрація скасувала святкування Масляної в районі.  Але свято не могло оминути два заклади, де виховуються діти з особливими потребами. Діти, які кожен день живуть надією,  демонструють незламну силу духу й  життєлюбства. Завдання районної влади – максимальна увага та підтримка таких дітей», - зауважив  голова Солом’янської райдержадміністрації Максим Шкуро.

Керівник району ознайомився з роботою Територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району та побутовими умовами, в яких навчаються його вихованці.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.