КМДА Київська міська державна адміністрація


21 березня 2015

У Солом’янській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада

У Солом’янській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада

Під керівництвом голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Шкуро відбулася апаратна нарада. Ключовими темами  порядку денного стали питання проведення весняного двомісячника з благоустрою в районі, перспективи виконання Програми соціального та економічного розвитку міста Києва на 2015 рік, соціального захисту й пенсійного забезпечення тощо.

Керівник району Максим Шкуро поінформував присутніх про ключові завдання, які має реалізувати районна влада найближчим часом. Зокрема, прибирання вулиць і територій після зими, проведення двомісячника благоустрою району тощо.

«16 березня розпочався весняний двомісячник з благоустрою, який триватиме до 8 травня. Але питання благоустрою не можна обмежувати цими датами та виключно суботниками, адже має бути постійна системна та стратегічна робота в цьому питанні», − резюмував голова райдержадміністрації.

Про план заходів з проведення весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Солом’янського району розповів  начальник управління відділу контролю за благоустроєм Павло Бабій.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської райдержадміністрації Любов Хоменко поінформувала про роботу з громадянами, які переміщуються з тимчасово окупованої території АР Крим та районів проведення антитерористичної операції.  7898 осіб (6086 сімей) переїхало на проживання до Солом’янського району.

 Начальник Управління Пенсійного фонду України в Солом’янському районі м. Києва Тамара Папіленкова поінформувала, що в районі пенсії отримують 74 тис. 263. Понад 3, 5 тисяч пенсіонерів з Луганської та Донецької областей, 67 пенсіонерів з Криму.

Під час апаратної наради голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Шкуро нагородив Подякою двадцять працівників за сумлінну працю, досягнення високої майстерності професійній діяльності та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

За підсумками наради надані протокольні доручення з кожного питання  порядку денного.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.