Головна  →  Новини  →  7 листопада 2013

Солом’янський район відзначив 70-ту річницю визволення міста Києва від фашистських загарбників

Солом’янський район відзначив 70-ту річницю визволення міста Києва від фашистських загарбників

5 листопада у рамках виконання Указу ПрезидентаУкраїни «Про заходи у зв'язку з відзначенням 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років», голова Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Максим Луцький вшанув пам’ять воїнів, які загинули у Великій Вітчизняній війні. 

Під супровід оркестру Національного університету оборони ім. І. Черняховського відбулась хода-реквієм з ушанування пам’яті загиблих воїнів та покладання квітів до Солом’янського меморіалу та пам’ятника І.Черняховському. У покладанні взяли участь голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Луцький, члени районної спілки ветеранів на чолі з головою генерал-лейтенантом Борисом Парафейніковим, керівництво Національної академії внутрішніх справ, Національного університету оборони України ім. І.Черняховського, командири військових частин, військовий комісар Солом’янського району, громадська рада, учнівська і студентська молодь та мешканці Солом’янки. Присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання. Після хвилини мовчання пролунали залпи салютної групи.

Віддавши шану воїнам-визволителям, після реквієму пам'яті біля Солом'янського меморіалу в парку ім. Островського та на плацдармі Національного Університету оборони біля пам’ятника двічі Герою Радянського Союзу – генералу армії Івану Черняховському, відбувся святковий мітинг з урочистим проходженням офіцерів Національного Університету оборони ім. І. Черняховського.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена