КМДА Київська міська державна адміністрація


6 квітня 2015

Голова району Максим Шкуро разом із солом’янцями облшатовували парк «Орлятко»

Голова району Максим Шкуро разом із солом’янцями облшатовували парк «Орлятко»

4 квітня в парку «Орлятко» відбулася велика весняна толока. До прибирання території та висадки дерев долучилися сотні солом᾿янців. У мікрорайоні розташовується вісім шкіл, тому активними учасниками стали школярі й освітяни. Підтримали працівників адміністрації, комунальників, військовослужбовців небайдужі солом᾿янці. Особливу атмосферу під час толоки створив музичний супровід від оркестру МВС України.

«Головне, щоб люди розуміли: толоки – це не одноразові акції, а  порядок і чистоту потрібно підтримувати впродовж року», ‒ зауважив голова адміністрації Максим Шкуро. Він подякував усім, хто відгукнувся на запрошення прибирати після зими парки району.

Разом з жителями до благоустрою території долучилися народний депутат України Дмитро Андрієвський, голова району Максим Шкуро, депутати міської ради Олександр БригінецьМикола НегричМаксим КонобасВ᾿ячеслав НепопРуслан Кисіль.

Дев'ятикласниці школи № 161 школи  вперше садили берези.  За словами  школярки Анастасії Явнюк, яка живе поруч з парком, вона є його постійною відвідувачкою. То ж  такі ініціативи потрібні для того, щоб жителям було затишно тут відпочивати.

Окремі фото: Михайло Кузьменко

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.