КМДА Київська міська державна адміністрація


20 квітня 2015

Максим Шкуро проінспектував хід будівельних робіт у районі

Максим Шкуро проінспектував хід будівельних робіт у районі

Сьогодні, 17 квітня  голова Солом’янської райдержадміністрації Максим Шкуро разом з народним депутатом Дмитром Андрієвським проінспектували хід ремонтних робіт на важливих соціальних об’єктах у Солом’янському районі. Зокрема, ознайомилися із завершенням реконструкції дитячого садка № 255 на вул. Білецького. Уже з першого вересня цього року дитячий садок прийме додатково понад 40 дітей. Цей дошкільний навчальний заклад розрахований на навчання діток із захворюваннями дихальних шляхів.

Під час об’їзду району Дмитро Андрієвський та Максим Шкуро проінспектували впорядкування скверу на розі вул. М. Донця, 1 та проспекту Відрадного.

Пріоритетом залишається виконання ремонтних робіт у житлових будинках. Народний депутат разом із керівництвом району перевірили хід ремонтів сходових клітин на вул.Шепелєва, 14 та бульварі Лепсе, 21, та уже відремонтовані за адресами на проспекті Відрадному, 8 та Відрадному, 12. Під час об’їзду ознайомилися із прокладанням інженерних мереж на вулиці Новопольовій, що на Караваєвих дачах.

За результатами інспекції керівник району Максим Шкуро дав доручення відповідальним структурним підрозділам і комунальним службам щодо якісного виконання ремонтних  робіт та здачі об’єктів   у заплановані терміни.

За два тижні буде проведено черговий об’їзд, під час якого проінспектують проведення ремонтних робіт на інших ділянках.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.