КМДА Київська міська державна адміністрація


25 травня 2015

Голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро разом із народним депутатом Дмитром Андрієвським передали медичне обладнання інституту ім. О. Шалімова

Голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро разом із народним депутатом Дмитром Андрієвським передали медичне обладнання інституту ім. О. Шалімова

22 травня голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро разом із народним депутатом України Дмитром Андрієвським зустрілися з колективом Національного інституту  хірургії  та трансплантології імені О.О Шалімова.

Народний депутат вручив директору інституту Олександру Усенку документи на медичне обладнання, а саме – колоноскоп (апарат для діагностики  кишківника). Від імені колективу директор подякував народному депутату за підтримку та постійну допомогу.

«Від імені всього колективу нашого інституту хочу подякувати Дмитру Йосиповичу і всім, хто долучився до придбання медичного обладнання. Сьогодні зібрати мільйон гривень і віддати на медицину – це справді великий подвиг. Сподіваємося й на подальшу підтримку й допомогу», - зазначив директор Національного інституту хірургії та трансплантології ім. О. О. Шалімова Олександр Усенко.

За словами Дмитра Андрієвського, апарат зможе допомогти більшій кількості людей  діагностувати хвороби на ранніх стадіях. Народний депутат розповів про допомогу учасникам АТО: «Нині дуже багато робимо для наших військових, допомагаємо у виготовленні біопротезів для поранених бійців».

Керівник району Максим Шкуро зазначив,  що Солом’янський  район є передовим, оскільки основні медичні заклади та наукові інститути знаходяться саме тут. «З одного боку, ми цим пишаємось, а з іншого боку – це для нас відповідальність, щоб забезпечувати належну роботу та функціонування медичних закладів»,  – зауважив очільник району.

Під час зустрічі обговорили проведення медичної реформи та посилення співпраці медичних закладів району із Інститутом  хірургії  та трансплантології ім. О. Шалімова.

«Серед інших, сьогодні перед нами гостро стоїть питання  реформування поліклінік, і тут важливо, щоб  ці реформи дійсно мали позитивні результати для жителів району. Тому ми будемо звертатись до Вас за консультаціями і порадами, щоб кожен крок був правильний і вивірений», - наголосив у своєму зверненні до працівників інституту Максим Шкуро.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.