КМДА Київська міська державна адміністрація


22 червня 2015

У Солом’янському районі відкрили Алею слави на честь загиблих військовослужбовців у зоні АТО

У Солом’янському районі відкрили Алею слави на честь загиблих військовослужбовців у зоні АТО

У Солом’янському районі, на території 101-ї окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України, 20 червня відкрили Меморіальний комплекс «Алея Слави» в знак пам’яті про загиблих героїв у зоні антитерористичної операції.

На честь загиблих військовослужбовців встановили десять меморіальних плит з іменами героїв, більшість із яких загинула під Дебальцеве. Родинам загиблих вручено ордени «За мужність» третього ступеня, якими хлопці нагороджені посмертно. Найстаршому серед загиблих офіцерів було 28 років, наймолодшому – 22.

Солом’янська районна в місті Києві державна адміністрація всіляко підтримує військовослужбовців – учасників  АТО  101-ї Окремої бригади охорони Генерального Штабу Збройних Сил України, які мужньо захищали і захищають кордони нашої Батьківщини на сході. У зоні АТО військові супроводжували бойові колони та військові вантажі та виконували інші завдання. На превеликий жаль не всі патріоти нашої України, єдиної та неподільної, змогли повернутися живими до рідного дому… Пам'ять про них завжди житиме у наших серцях.

СЛАВА ПАТРІОТАМ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.