КМДА Київська міська державна адміністрація


26 червня 2015

Максим Шкуро проінспектував хід будівельних робіт у Солом’янському районі

Максим Шкуро проінспектував хід будівельних робіт у Солом’янському районі

Інспекції керівництвом району будівельних майданчиків стали вже традиційними, не лише для перевірки якості виконання робіт, але й для того, щоб поспілкуватися з мешканцями будинків. Сьогодні, 25 червня голова Солом’янської райдержадміністрації Максимом Шкуроразом з народним  депутатом Дмитром Андрієвськимпроінспектували хід ремонтних робіт на декількох об’єктах. Зокрема, ознайомилися із проведенням реконструкції скверу та будівництвом дитячого майданчика на бульв. Лепсе, 77. Вже з першого липня цього року діти матимуть змогу гратися на новому дитячому майданчику.

Під час об’їзду району Дмитро Андрієвський та Максим Шкуро  перевірили  якість укладання асфальту міжбудинкового проїзду від просп. Відрадного, 22 до вул. М. Донця, 23.

Пріоритетом залишається виконання ремонтних робіт у житлових будинках. Народний депутат разом із керівництвом району перевірили вже відремонтовані сходові клітини на вул. Донецькій, 57 та вул. Ушинського, 30А, а також хід  ремонту сходових клітин  та заміну вікон за адресою вул. М. Донця, 25. Жителі цих будинків подякували за зроблену роботу й оновлені під’їзди.

За результатами інспекції керівник району дав доручення відповідальним структурним підрозділам і комунальним службам щодо якісного виконання ремонтних  робіт, здачі об’єктів   у заплановані терміни.

«Зараз на 82 об’єктах з 94 у районі тривають ремонти сходових клітин, покрівель, фасадів та внутрішньобудинкових інженерних мереж, встановлення дитячих і спортивних майданчиків. У червні на 47 об’єктах роботи вже повністю завершено. Відремонтовано сходові клітини у 52 будинках з 61» − резюмував голова адміністрації Максим Шкуро.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.