КМДА Київська міська державна адміністрація


31 липня 2015

У Солом’янському районі нагородили пожежників, які ліквідовували пожежу на нафтобазі у Васильківському районі

У Солом’янському районі нагородили пожежників, які ліквідовували пожежу на нафтобазі у Васильківському районі

Солом’янських вогнеборців нагородили за самовіддане виконання службових обов’язків під час гасіння пожежі на нафтобазі у смт. Глеваха, що у Васильківському районі Київської області.

30 липня перші особи Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у м. Києві та Солом’янської районної у місті Києві державної адміністрації завітали до Солом’янського районного управління, аби вручити заслужені нагороди вогнеборцям, які проявили найкращі професійні та моральні якості під час ліквідації пожежі.

Перший заступник голови Солом'янської адміністрації Володимир Бялковський особисто подякував рятувальникам за самовідданість та сумлінне виконання службових обов’язків і побажав успіхів у подальшій роботі.

Почесними грамотами та подяками Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Солом’янської районної у місті Києві державної адміністрації за високопрофесійне виконання службових обов’язків, самовідданість, мужність і героїзм, сміливі рішення та рішучі дії, проявлені під час гасіння пожежі на нафтобазі, нагороджено 25 вогнеборців  Солом’янського районного управління.

Нагадаємо, 8 червня близько 15.30 у Васильківському районі Київської області на території нафтобази сталося загорання резервуару з паливно-мастильним матеріалами.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.