КМДА Київська міська державна адміністрація


22 листопада 2013

Відбулося засідання ради директорів промислових та науково-дослідницьких підприємств Солом’янського району міста Києва

Відбулося засідання ради директорів промислових та науково-дослідницьких підприємств Солом’янського району міста Києва

В четвер відбулося засідання ради директорів промислових та науково-дослідницьких підприємств Солом’янського району міста Києва. На заході науковці та підприємці Солом’янки обговорили роботу промислового та науково-дослідницького комплексів  району  в 2013 році, їх проблеми та стратегічні кроки зі зміцнення цього сектору.

Відкрив засідання голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Луцький.  Він подякував за плідну співпрацю підприємців з владою в цьому році та підтримав їх починання в наступному.

Про роботу комплексів у поточному році на засіданні ради директорів розказав начальник управління економіки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Якимович. 

Він відмітив спадання обсягів виробництва, однак розказав й про позитивні тенденції. Зокрема зросла чисельність зайнятих в промисловості району та рівень їх заробітних плат.

“Підприємствами району освоєно 151 вид інноваційної продукції (2 показник по місту), що в 2 рази перевищує показник 2011 року. Впроваджено 18 технологічних процесів (4 показник по місту), що більше у порівнянні з 2011 роком на 38,5 %”, - розказав Микола Якимович. 

Керівники промислових та науково-дослідних підприємств Солом’янського району внесли свої пропозиції щодо вирішення проблемних питань на рівні міста та району, що заважають розвитку промислової та науково-дослідної діяльності.

З огляду на все сказане, очільник району закінчив обговорення на позитивній ноті.

“Незважаючи на негативну тенденцію цього року щодо зменшення обсягів промислового виробництва я вірю, що у Вас та очолюваних Вами трудових колективів є ще не реалізовані резерви, що дозволять перейти у наступному році до позитивної динаміки нарощування обсягів виробництва та реалізації продукції”, - заявив  Максим Луцький.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.