КМДА Київська міська державна адміністрація


25 серпня 2015

Урочиста церемонія підняття Державного Прапора України у Солом’янському районі

Урочиста церемонія підняття Державного Прапора України у Солом’янському районі

23 серпня, у День Державного Прапора, на площі перед приміщенням райдержадміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди свята. Прапороносна група Національного університету оборони України імені Івана Черняховського підняла на флагштоці Державний Прапор. 

З вітальним словом до присутніх звернувся перший заступник голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський: «Державний Прапор – це символ свободи, єднання та слави нашої країни. Це гордість за минуле та віра в майбутнє. Цьогорічне свято дуже символічне для усіх українців у контексті тих подій, що відбуваються на сході. Воно додає патріотизму, надію на мир».                 

Під час урочистостей юним солом'янцям, яким виповнилося 16 років, вручили паспорт громадянина України. Також Володимир Бялковський вручив 15 медалей державних нагород медалей «70 років визволення України від фашистських загарбників».                                       

Участь у святкуванні взяли ветерани, учасники АТО, працівники райдержадміністрації та мешканці Солом᾿янського району. З вітальними словами та побажаннями до присутніх звернулися депутат Київради Олег Костюшко, учасник антитерористичної операції Андрій Демура, голова громадської ради при Солом’янській адміністрації Петро  Шарафетдінов, генерал – лейтенант, голова ради ветеранів Солом’янського району Борис Парафейніков, заступник начальника Солом’янського районного у м. Києві військового комісаріату Юрій  Шевчук.        

Заключним акордом свята стала «Молитва за Україну» у виконанні Дар'ї  Миколенко.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.