КМДА Київська міська державна адміністрація


25 серпня 2015

Максим Шкуро зустрівся з освітянами району

Максим Шкуро зустрівся з освітянами району

Питання підготовки до нового навчального року, розвиток освіти району та столиці обговорили освітяни Солом’янського району під час районної студії серпневої конференції працівників освіти міста Києва.

«В тих важких умовах, у яких сьогодні знаходиться і країна, і бюджет,  ми не лише втримуємо, але й розвиваємо галузь освіти. Вперше за багато років відкриваємо у районі  на вул. Гарматній, 41 дитячий садочок. Ще навесні це була зруйнована двохповерхова будівля,  в якій росли дерева. Сьогодні ‒ це надсучасний трьохповерховий дитячий садочок, який будуть відвідувати 200 діток. Також відремонтували дитячі садочки на вул. Білецького, 2 А,  де звільнили частину приміщень від орендарів, реконструювали фасад, дах, замінили сантехніку,  а також на вул. Донецькій, 13 А. Додатково відкрили 6 груп. Це допоможе зменшити черги до дитячих садків у районі», ‒ зазначив голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро.

В рамках підготовки до нового навчального закладу замінено вікна на металопластикові у 8 навчальних закладах, майже половина закладів освіти отримали нове обладнання для харчоблоків, встановлено нових 22 дитячих і спортивних майданчиків, закуплено нові меблі  та комп’ютери тощо.

Привітала колег зі стартом нового навчального року начальник управління освіти Солом’янської РДА Олена Заплотінська.

У цьому році за парти в школах району сядуть 2880 першокласників. 24 890 учнів навчає і виховує понад 3 тисячі  педагогів.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.