КМДА Київська міська державна адміністрація


19 вересня 2015

Максим Шкуро відвідав дорослу поліклініку на просп. Комарова, 3

Максим Шкуро відвідав дорослу поліклініку на просп. Комарова, 3

У серпні розпочався капітальний ремонт дорослої поліклініки на просп. Комарова, 3 Роботи з утеплення фасаду та встановлення нових металопластикових вікон майже завершені. Голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро ознайомився з ходом ремонтних робіт, перевірив якість зробленого, відвідав кабінети дільничних лікарів, невідкладної допомоги.

«Навіть в умовах кризи, ми продовжуємо у районі масштабні зміни. 50 років не було капітального ремонту у дорослій поліклініці на просп. Комарова, 3. Після зовнішніх робіт приступимо до ремонту всередині приміщення. Потребує реконструкції перший поверх, який незручний для відвідувачів. Кабінети лікарів знаходяться у жахливому стані: поруйнована підлога, сирість у деяких кабінетах, облуплені стіни», — зазначив керівник району Максим Шкуро.

Під час зустрічі голова адміністрації обговорив з колективом проблеми медичного закладу, які потребують першочергового вирішення.  Найбільше працівників турбує стара сантехніка та електричні мережі. Всі пропозиції та побажання медичних працівників будуть враховані при складанні плану робіт.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.