КМДА Київська міська державна адміністрація


23 вересня 2015

Максим Шкуро привітав ветеранів з Днем партизанської слави

Максим Шкуро привітав ветеранів з Днем партизанської слави

Сьогодні, 23 вересня у Солом’янському районі привітали ветеранів з Днем партизанської слави. Районний захід відбувся у музичній школі №14 ім. Д. Кабалевського.

«У Солом’янському районі проживає понад 8 тис. ветеранів. З кожним роком стає все менше учасників тих страшних воєнних років. Ще більш цінним для нас стає спілкування з Вами, досвід і мудрість, який передаєте молодшим поколінням. Тому ми проводимо такі заходи, адже розуміємо наскільки важлива увага та підтримка. Дякую за вашу працю, подвиг і внесок, який ви зробили у розвиток району», ‒ привітав присутніх зі святом голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро.

Також керівник району розповів про те, чим зараз живе Солом’янський  район. Максим Шкуро повідомив про капітальний ремонт дорослої поліклініки на просп. Комарова, 3, де вже завершуються роботи з  утеплення фасаду та  заміни вікон на металопластикові, поінформував про ремонти житлових будинків, асфальтування дворів тощо. Голова адміністрації, говорячи про соціальний захист громадян, акцентував увагу на важливій темі ‒ оформленні житлових субсидій.

Під час заходу Максим Шкуро вручив ветерану Великої Вітчизняної війни Георгію Орлову медаль «70 років визволення України від фашистських загарбників».

Творчим подарунком до свята став концерт, який підготували учні Київської дитячої музичної школи №14 ім. Д. Кабалевського. Святкову зустріч розпочав виступ  лауреатів Всеукраїнських конкурсів — ансамблю бандуристок «Відрада». У виконанні юних митців пролунали класичні композиції.  Українські народні пісні виконав лауреат Всеукраїнських  та Міжнародного конкурсів — ансамбль балалаєчників. Традиційно захоплювали своїми виступами на котушці учні циркового відділення.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.