КМДА Київська міська державна адміністрація


29 вересня 2015

У школі № 54 Максим Шкуро разом з дітьми висадили квіти та кущі

У школі № 54 Максим Шкуро разом з дітьми висадили квіти та кущі

28 вересня у школі № 54 школярі разом з керівництвом району та КО «Зеленбуд» висаджували квіти та кущі. До акції долучилися  голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро, генеральний директор КО «Київзеленбуд» Сергій Симонов, директор КП по утриманню зелених насаджень Солом’янського району Андрій Мальований.

За словами керівника району Максима Шкуро, такі заходи дають можливість зробити подвір’я навчальних закладів охайнішими та зеленішими, привчати дітей до дбайливого ставлення до навколишнього середовища та зробленого власними руками.

Разом зі школярами та педагогами учасники заходу висадили кущі самшиту, вейгели, ялівця, багаторічні квіти ромашок і віоли.

По завершенню роботи з озеленення директор КП УЗН Солом’янського району Андрій Мальований для оформлення квіткових композицій в наступному році подарував для розмноження квіткову розсаду: колеуса та  бегонії.

Загальноміська соціальна акція з благоустрою пришкільної території «Києву зеленим бути!» триває з 16 вересня до 19 жовтня у київських закладах освіти. Її мета ‒ сприяти формуванню екокультури у дітей дошкільного та шкільного віку; стимулювати ініціативу учнів, педагогів щодо очищення, озеленення, благоустрою та збереження зелених насаджень у місті Києві.

Ініціатором акції виступив КО «Київзеленбуд» за підтримки Київської міської державної адміністрації, Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, Департаменту освіти і науки ВО КМР (КМДА).

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.