КМДА Київська міська державна адміністрація


19 листопада 2015

12-13 листопада 2015 року у запалі юнацької боротьби відбулася спартакіада допризовної молоді серед учнів загальноосвітніх НЗ Солом’янського району

12-13 листопада 2015 року у запалі юнацької боротьби відбулася спартакіада допризовної молоді серед учнів загальноосвітніх НЗ Солом’янського району

12-13 листопада 2015 року у запалі юнацької боротьби відбулася спартакіада допризовної молоді серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району м. Києва на базі гімназії № 178.

Допризовна підготовка, як один з обов'язкових дер­жавних предметів у середніх навчальних закладах є складовою частиною загального процесу підготовки юнаків до строкової служби у Збройних Силах та інших військових формуваннях України.

Завданням спартакіади «Допризовна підготовка» є форму­вання у юнаків високого рівня готовності до виконання вимог сучасної військової діяльності, а також необхідність у засвоєнні основ військового захисту держави, та здобуття необхідних знань та навичок, що знадобляться їм у майбутньому житті.

До програми спартакіади входять такі види спорту: стрільба з малокаліберної гвинтівки на відстань50 м. по мішені № 7; біг на100 метрів; плавання на50 метріввільним стилем; підтягування на перекладині.

Найсильніших визначали в особистому та командному заліках. Серед юнаків першість дісталася Шпаку Андрію з гімназії №178, друге  і третє відповідно – у Скляренка Ігоря та Власенко Валерія, учнів середньої загальноосвітньої школи № 52.

У командному заліку золото у середньої загальноосвітньої школи № 52, срібна відзнака у гімназії № 178, а бронза – у ліцея № 142.

Особлива подяка  головній судді змагань Васильєвій Наталії Григорівні та відповідальному за організацію та проведення змагань з кульової стрільби, та викладачу предмету «Захист Вітчизни» Чехместруку Леоніду Івановичу.

Переможців змагань було нагороджено кубками, медалями та грамотами.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.