КМДА Київська міська державна адміністрація


20 листопада 2015

У Солом’янському районі відбувся заключний гала-концерт «Мрії збуваються» фестивалю «Барви надій»

У Солом’янському районі відбувся заключний гала-концерт «Мрії збуваються» фестивалю «Барви надій»

17 листопада в Солом’янській адміністрації відбувся заключний гала-концерт «Мрії збуваються» фестивалю «Барви надій» для дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

Фестиваль відкрив двері для демонстрації своїх талантів для 150 обдарованих дітей у двох вікових категоріях (діти, молодь). У творчих змаганнях представлено 9 номінацій: вокально-хоровий жанр, хореографічний жанр, інструментальний жанр, авторська поезія та проза, образотворче мистецтво, декоративно-прикладне мистецтво, виконавче мистецтво, аудіовізуальне мистецтво та нерукотворне мистецтво. Дитячими творчими роботами можна було помилуватися у холі райдержадміністрації на 4 поверсі.

Кожного року у жовтні-листопаді Центром соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Солом’янського району міста Києва та Солом’янським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовується проведення фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Барви надій», який проходить у рамках Київського міського фестивалю «Повіримо у себе». І це стало доброю традицією. До участі у фестивалі долучилися організації, які опікуються проблемами дітей та молоді з функціональними обмеженнями: Територіальний центр соціального обслуговування населення, школи-інтернати №2 та №17, спеціалізована школа «Надія», а також громадська рада при Солом’янській районній в місті Києві адміністрації.

Всі, без виключення, учасники, їхні батьки, соціальні працівники та волонтери, що працювали протягом року, отримали найбільший подарунок − свято творчості, надії та віри у власний потенціал. Тільки поєднавши зусилля багатьох дорослих людей, талановиті діти та молодь зможуть повірити у себе і знайти у собі сили для нових досягнень. А ще фестиваль сприяє процесу реабілітації та соціальної адаптації дітей та молоді з функціональними обмеженнями засобами мистецтва, пошуку нових талантів, їх підтримку.

Зі словами щирої вдячності викладачам та педагогам, які допомогли розкрити таланти дітей, виступили перший заступник голови Солом’янської адміністрації Володимир Бялковський, голова громадської ради Петро Шарафетдінов, голова комітету з питань освіти та культури громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації Вадим Грінченко. Переможцям творчих конкурсів вручили дипломи та подарунки.

За багато років проведення, фестиваль «Барви надій» здобув собі нових друзів, серед яких: депутат Київської міської ради Микола Негрич, Київська дитяча музична школа № 1 та № 33, Київська школа фотографії, Дитяча музична школа № 7 ім. І.Н. Шамо, об’єднання підліткових клубів «Либідь», дитяча художня школа № 1, Медичний центр «НАША РОДИНА», ресторан «МакДональдс», що на Севастопольській площі. Адже дуже важливо знати, що тебе завжди підтримають та зрозуміють ті, кому ти не байдужий.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.