КМДА Київська міська державна адміністрація


24 листопада 2015

Відбулися змагання з настільного тенісу серед команд вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації, що функціонують на території Солом’янського району

Відбулися змагання з настільного тенісу серед команд вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації, що функціонують на території Солом’янського району

23.11.2015 року на базі спортивного комплексу Київського національного університету будівництва і архітектури відбулися змагання з настільного тенісу серед команд вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації, що функціонують на території Солом’янського району міста Києва.

Спортивна подія проходила у напруженій боротьбі, тож кожен учасник намагався продемонструвати свої здобутки та волю до перемоги.  Переможців змагання визначив старший викладач кафедри фізичного виховання і спорту КНУБА, кандидат в майстри спорту, головний суддя змагань - Головко Анатолій Михайлович.

Так, у командному заліку «золото» виборола команда Київського національного університету будівництва і архітектури. Срібні та бронзові нагороди здобули відповідно команди Національного авіаційного університету та Національної академії внутрішніх справ. Серед чоловіків в особистій першості перемогу здобув представник КНУБА - Румежак Кирил та почесне друге місце посів Хаазе Рене з НАУ. Серед жінок перемогу виборола Машовець Ольга студентка НАУ та друге місце посіла Деркач Валерія - рядова внутрішньої служби НАВС.

Переможців змагань було відзначено кубками, медалями та грамотами Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.