КМДА Київська міська державна адміністрація


21 грудня 2015

Максим Шкуро привітав мешканців району з Днем Святого Миколая

Максим Шкуро привітав мешканців району з Днем Святого Миколая

У День Святого Миколая 19 грудня відбулося урочисте запалення яскравих вогнів головної зеленої красуні Солом’янського району в парку «Відрадний» за участі мешканців району.

Висота святкової ялинки −18 метрів. Її прикрашають 300 іграшок у формі куль і бурульок, а також понад 40 яскравих гірлянд довжиною п’ятнадцять метрів кожна .

Команду «старту» першим спалахам ялинкових вогників дали діти разом з головою Солом’янської адміністрації Максимом Шкуро, народним депутатом України Дмитром Андрієвським, настоятелем козацької церкви Покрова Пресвятої Богородиці отцем Романом.

Керівник Солом’янського району Максим Шкуро запросив мешканців району відвідати й інші ялинки, які прикрашають парки «Орлятко» та парк ім. М.Островського впродовж свят.

«Нехай запалення цих ялинок ознаменує нове життя Солом’янського району та міста в прийдешньому році. Аби зміни у кожній родині та районі були на краще. Успіхів, віри та здійснення мрій!», − привітав присутніх зі святом Максим Шкуро.

Гарний настрій створювали художні колективи Національного авіаційного університету та Київського національного університету будівництва і архітектури. Для найменших гостей свята ФОП Кравчук організували майстер-класи з міні-футболу, вивчення пісень англійською мовою про свята та квести.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.