КМДА Київська міська державна адміністрація


28 грудня 2015

Максим Шкуро: «Закінчуємо ремонтувати ще два дитячих садочки у Солом’янському районі»

Максим Шкуро: «Закінчуємо ремонтувати ще два дитячих садочки у Солом’янському районі»

Понад 300 маленьких мешканців району можуть відвідувати дитячий садочок № 654 на вул. Виборзькій, 51/53, де днями завершили роботи з утеплення фасаду. У приміщенні відремонтували тепловий пункт, покрівлю, утеплили стелю та цоколь, замінили освітлення, встановили нові вікна з клапанами вентиляції й радіатори опалення тощо.

За словами голови Солом’янського району Максима Шкуро, на цьому роботи не завершуються: навесні територію садочка впорядкують, встановлять новий паркан, облаштують дитячі майданчики тощо.

Ще тривають роботи з утеплення дитячого садка № 17 на вул. Ніщинського, 3. Будівельники уже повністю замінили дах, утеплили стелю та підвальні приміщення, замінили вікна на металопластикові, а також систему центрального опалення. Зараз продовжуються роботи з фарбування стін і встановлення системи вентиляції (клімат-контролю), яка зберігає тепло при провітрюванні. Повністю роботи будуть завершені у січні.

«Такі ремонти – це не просто звичайне фарбування стін, а повне оновлення будівлі з використанням сучасних енергозберігаючих технологій та інновацій, що дасть змогу суттєво економити»,− зазначив Максим Шкуро.

Фотогалерея 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.