КМДА Київська міська державна адміністрація


29 вересня 2013

Жуляни святкують свій день

Жуляни святкують свій день

Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації взяв участь у святкуванні Дня Жулян.

Веселі українські пісні, конкурси для дітей, патріотичні кульки, солодка вата та традиційний ярмарок домашніх продуктів - так відсвяткували День Жулян його мешканці. Подарував свято жителям селища на Солом’янці Максим Луцький. Саме він започаткував це свято мікрорайону.

Чудову атмосферу в цей день створював жіночий ансамбль народного співу та дитячі музичні колективи.

Наймолодші мешканці Жулян радісно бавилися мильними бульбашками та ласували солодкою ватою.

Багато цікавого організатори свята приготували і для дорослих. Кожен отримав «літачки» - оригінальні буклети у формі паперового блакитного літака, з яких можна було дізнатися, як Жуляни змінилися за останні півроку. А змін вистачає. Причому, за твердженням самих мешканців, вони помітні навіть неозброєним оком. Відтепер Жуляни мають дитячі та спортивні майданчики, новий асфальт, нову амбулаторію і, завдяки механізму водовідведення, більше не потерпатимуть від паводків.

«Ви тримаєте у своїх руках «літачки», де виписані всі обіцяні справи, які вже виконані, і які змінили селище на краще. Цей літачок символізує рух Жулян до якісного життя, рух до сонця», - пояснив голова району.

Мешканці селища подякували Максиму Луцькому за таку увагу і турботу та пригостили смачними гарячими варениками, що особливо були доречні у холодну осінню пору. Вдячні жителі приготували ще один особливий подарунок для керівника району –вишиту картину «Маки».

«Цей народний шедевр я повішу в своєму кабінеті, аби завжди пам’ятати про Жуляни», - пообіцяв Максим Луцький.

Всім присутнім сподобалася тепла атмосфера свята та веселі розваги. Місцеві мешканці висловили надію,що відтепер це свято проходитиме щорічно.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.