КМДА Київська міська державна адміністрація


19 лютого 2016

Сьогодні в Солом’янському районі міста Києва віддають шану Героям Небесної Сотні

Сьогодні в Солом’янському районі міста Києва віддають шану Героям Небесної Сотні

19 лютого 2016 року у Солом’янському районі міста Києва відбулось покладання квітів до пам’ятних знаків Героям Небесної Сотні, незламним символам Революції Гідності – борцям за свободу та демократію в Україні, Олександру Плеханову, Андрію Мовчану та Сергію Бондареву.

Указом Президента України Олександру Плеханову, Андрію Мовчану та Сергію Бондареву присвоєно звання Герой України (посмертно) — за громадянську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, самовіддане служіння Українському народу, виявлені під час Революції гідності.

Біля пам’ятника «Героям Небесної Сотні», який встановлений на території НТУУ «КПІ»,  хвилиною мовчання було вшановано всіх загиблих за волю і незалежність України під час Революції Гідності.

До заходу долучились голова комітету з питань розвитку промисловості, споживчого ринку, торгівлі, підприємництва та охорони праці громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації Галина Кузьмич, члени громадської ради та представники відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю.

Нагадаємо, 11 лютого 2015 року Президент України Петро Порошенко підписав указ «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні». Щороку 20 лютого в Україні відзначатиметься День Героїв Небесної Сотні.

СЛАВА ГЕРОЯМ!

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.