КМДА Київська міська державна адміністрація


22 лютого 2016

Студентам Солом’янського району розповіли про особливості проходження військової служби за контрактом

Студентам Солом’янського району розповіли про особливості проходження військової служби за контрактом

«Військова служба за контрактом – перспектива Збройних Сил України» –  під такою назвою в Солом’янській адміністрації відбувся семінар для молоді. Учасниками заходу стали студенти вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації та професійно-технічних навчальних закладів Солом’янського району м. Києва.

«Проведення таких заходів є важливим просвітницьким заходом, адже вони не лише підвищують обізнаність, але й відкривають додаткові можливості професійного зростання молодих людей», – зауважила заступник голови Солом’янської адміністрації Олени Горпинченко.

Під час семінару молодь ознайомили з особливостями проходження служби за контрактом, умови вступу, матеріального та соціального забезпечення військових контрактників.

Заступник директора департаменту-начальник управління роботи з персоналом Державної прикордонної служби України Валерій Калюжний розповів про ситуацію на українських кордонах і секрети роботи прикордонників. Також представники Державної прикордонної служби України розповіли про систему відбору та навчання, порядок проходження прикордонної служби за контрактом.

Старший  офіцер мобілізаційного відділення військового комісаріату Солом’янського району  Юрій Шевчук зауважив, що умови проходження військової служби суттєво змінюються, і це мотивує чимало людей поповнювати лави Збройних сил України. Лекцію про контрактну службу для студентів підготували молоді юристи, члени Координаційної ради молодих юристів при Солом’янському районному управлінні юстиції. 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.