КМДА Київська міська державна адміністрація


9 березня 2016

У Солом’янській адміністрації обговорили підсумки роботи закладів охорони здоров’я за 2015 рік та пріоритети на 2016 рік

У Солом’янській адміністрації обговорили підсумки роботи закладів охорони здоров’я за 2015 рік та пріоритети на 2016 рік

3 березня у Солом’янській адміністрації відбулася медична підсумкова рада на тему «Підсумки роботи закладів охорони здоров’я Солом’янського району за 2015 рік та пріоритетні напрямки роботи в 2016 році».

За рейтинговою оцінкою минулого року Солом’янський район посідає 3-4 місце. Про основні показники стану здоров’я населення та діяльності комунальних некомерційних підприємств «ЦПМСД №1» та «ЦПМСД №2», «КДЦ» розповіли заступники директорів з медичної частини цих закладів.  

Заступник начальника управління охорони здоров’я Тетяна Яхнівська резюмувала результати медичних закладів району та окреслила завдання на цей рік.

У роботі медичної ради взяли участь заступника голови  Солом’янської РДА Олена Горпинченко, голова комітету з питань охорони здоров’я громадської ради при Солом’янській РДА Наталя Ганзевич, директори закладів, заступники директорів закладів, зав амбулаторіями, зав філіями КДЦ, головні позаштатні спеціалісти.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.