КМДА Київська міська державна адміністрація


18 грудня 2013

Максим Луцький запросив на чай зірок брейн-рингу з 177 гімназії

Максим Луцький запросив на чай зірок брейн-рингу з 177 гімназії

Голова Солом’янської районної в м.  Києві  державної адміністрації Максим Луцький зустрівся з школярами 9-10-х класів 177-ї гімназії, що кинули виклик одній з найскладніших командних ігор “брейн-ринг”.

Зустріч відбулася сьогодні, 17 грудня, у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. Спочатку учні оглянули районну адміністрацію, а потім поспілкувались з очільником району.

Традиційно, Максим Луцький запрошує на неформальні зустрічі найнеординарніших та найрозумніших молодих людей району, цього разу з головою Солом’янки спілкувались зірки “брейн-рингу” – інтелектуальної командної гри.

Ідея цієї гри належить Володимиру Яковичу Ворошилову, вперше вона була описана ним у книзі «Феномен гри». Перша гра пройшла між дніпропетровським і одеським клубами «Що? Де? Коли?». Саму ж назву гри придумали в Дніпропетровську Борис Бородін, Оксана Балазанова, Марина Білоцерківська та Олександр Рубін в 1987 році, після перших міжнародних ігор «Що? Де? Коли?».

“Мені подобається спілкуватися з молоддю, а подібні зустрічі вже увійшли в мій звичний  розпорядок роботи. Вони молоді, енергійні, завзяті, здається, що вони цікавляться усім на світі. Спостерігаючи та спілкуючись з ними я помічаю, що в них є риси, які нагадують мені мене самого, а є й інші, зовсім відмінні речі. Я багато почерпнув з цих зустрічей, сподіваюсь, й для них вони безслідно не пройшли” – поділився враженням від спілкування з молоддю Максим Луцький.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.