КМДА Київська міська державна адміністрація


18 грудня 2013

Виконавча служба відзначила свій день разом з головою Солом’янки

Виконавча служба відзначила свій день разом з головою Солом’янки

Максим Луцький, голова Солом’янської районної в місці Києві державної адміністрації, взяв участь в урочистих заходах з нагоди Дня працівника виконавчої служби України.

17 грудня, відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівника виконавчої служби України.  Привітати держслужбовців приїхало багато високих гостей, серед них був й очільник Солом’янського району.

Максим Луцький привітав працівників виконавчої служби з їх професійним святом, побажав їм нових звершень та успіхів у професійному та особистому житті. Також голова Солом’янки поздоровив службовців з прийдешніми Новорічними святами.

«Я усвідомлюю, наскільки непростою є ваша служба, ви одні з тих сміливців, хто стоїть сьогодні на варті закону, слідкує, щоб виконувалися рішення судів. У ваш день, я бажаю вам сил та наснаги залишатися вірними обраній життєвій дорозі, продовжувати захищати закон та справедливість в Україні», - привітав працівників виконавчої служби Максим Георгійович.

День працівника виконавчої служби України почали відзначати лише 5 років тому. 22 липня 2009 року Президент України підписав указ, яким постановив, що «ураховуючи значення органів державної виконавчої служби у забезпеченні виконання рішень судів, третейських судів та інших органів, а також посадових осіб» День працівника виконавчої служби України буде відзначатися щороку 17 грудня.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.