КМДА Київська міська державна адміністрація


19 квітня 2016

У День довкілля відбулися великі толоки в парку «Орлятко» та Солом’янському ландшафтному парку

У День довкілля відбулися великі толоки в парку «Орлятко» та Солом’янському ландшафтному парку

У День довкілля, 16 квітня, відбулися толоки у парках і скверах району. Привести до ладу парк «Орлятко» та Солом’янський ландшафтний парк вийшло майже тисяча людей. Учасники толок прибрали територію від сміття, висадили клени, бузок, форзиції, дерени, горобину, а також квіти на клумбах.

До мешканців району долучилися народний депутат України Дмитро Андрієвський, керівник Солом’янського району Максим Шкуро, депутати Київради.

«У парку «Орлятко» висадили 50 дерев. Жоден парк і сквер у районі не залишається без уваги. Кожні вихідні ми проводимо толоки в районі і приємно, що мешканці активно долучаються до прибирання, − зазначив голова району Максим Шкуро.

У парку «Орлятко» піднесеного настрою учасникам толоки додав оркестр військової частини. Для дітей проводилися майстер-класи з аквагриму, виготовлення великодніх витинанок і листівок, ляльок-мотанок, малюнку з ниток, в’язання браслетів тощо.  

До участі у толоці долучилися співробітники Солом’янської райдержадміністрації, представники 101-ї Окремої бригади охорони Генерального штабу, мешканці району, студенти та школярі.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.