КМДА Київська міська державна адміністрація


20 грудня 2013

День святого Миколая: Максим Луцький привітав учнів гімназії-інтернату №13

День святого Миколая: Максим Луцький привітав учнів гімназії-інтернату №13

Учні та керівництво гімназії-інтернату №13 відсвяткували День святого Миколая. Спеціально на честь свята, творчий колектив закладу разом з дітьми підготував святкову концертну програму. Долучився до урочистостей й голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Луцький.

Очільник району звернувся до дітей та керівництва закладу з теплими вітальними словами, поздоровив усіх з початком Новорічних свят та побажав дітям ніколи не втрачати їх вміння щиро радіти святам.

“День святого Миколая – дуже тепле і світле свято. Сьогодні я дуже радий бачити стільки щирих посмішок, стільки талановитих дітей. Посміхайтесь більше, будьте ввічливими та чуйними один до одного. Зі святом!”, - привітав вихованців гімназії Максим Луцький.

Поздоровити дітей з Днем святого Миколая до закладу приїхали й інші високі гості, серед них були Куценко Андрій Миколайович – начальник  ГУ ДСНС України у м. Києві, генерал-майор служби цивільного захисту, Дядюша Руслан Юрійович – начальник Солом’янського РУ ДСНС України у м. Києві, підполковник служби цивільного захисту та Лазарєва Галина Робертівна – начальник управління освіти Солом'янської адміністрації.

Свято проводиться в рамках нових соціальних ініціатив Президента України: «Діти – майбутнє України».

На святкуванні діти розказували про земне життя святого Миколая та його добрі вчинки, співали пісень, читали вірші та щиро веселилися.

Очільник Солом’янського району зауважив, що завжди приємно спостерігати за творчістю дітей, їх радістю і готовністю не лише веселитися, але й створювати святковий настрій усім оточуючим.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.