КМДА Київська міська державна адміністрація


26 травня 2016

Олена та Андрій Лелекач, батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу, отримали ключі від сімейного автомобілю

Олена та Андрій Лелекач, батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу, отримали ключі від сімейного автомобілю

22 травня 2016 року у Центральному парку культури та відпочинку «Маріїнський», з нагоди відзначення Дня сім`ї, відбулося свято для сімей столиці – фестиваль родинних цінностей «В родинному колі».

В урочистій атмосфері  голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко вручив батькам-вихователям дитячого будинку сімейного типу Солом’янського району міста Києва Олені та Андрію Лелекач ключі від сімейного автомобіля.

Також, Київський міський голова вручив Подяку багатодітній матері – мешканці району, за активну участь у громадській діяльності, великий особистий внесок у сфері збереження сім'ї та сімейних цінностей. Цінними подарунками нагороджено 10 багатодітних сімей району,  які мають творчі, наукові та культурні здобутки.

Нагадаємо, дитячий будинок сімейного типу  Олени та Андрія Лелекач функціонує з лютого 2007 року в Солом’янському районі міста Києва. На вихованні та спільному проживанні влаштовано дітей, які за різних обставин залишаються без батьків. На сьогодні батьки-вихователі виховують 8 дітей, з них 6 – прийомні. Найближчим часом сім'я візьме на виховання ще 4-х дітей.

Такий подарунок родині стане в нагоді при вирішенні щоденних побутових справ. 

Також, Київський міський голова вручив Подяку багатодітній матері – мешканці району, за активну участь у громадській діяльності, великий особистий внесок у сфері збереження сімї та сімейних цінностей. 10 багатодітних сімей району,  які мають творчі, наукові та культурні здобутки,  нагороджено цінними подарунками.  

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.