КМДА Київська міська державна адміністрація


6 липня 2016

У Солом’янському районі відкрили оновлений сквер на вул. Антонова, 37-47

У Солом’янському районі відкрили оновлений сквер на вул. Антонова, 37-47

5 липня у Солом’янському районі за участі мешканців відкрили сквер після капітального ремонту на вул. Антонова, 37-47. У сквері облаштували нові доріжки, встановили лави, урни для сміття, облаштували газони.

«У районі понад 70 скверів. Кожного року з’являються нові зелені зони та якісно відновлюються ті сквери й парки, які вже давно створено. Цього року роботи будуть виконані на 10 об’єктах. Уже два сквери відремонтовано − сквер на просп. Лобановського, 27-33 і сквер на вулиці Антонова. Також роботи проводитимуться у парках на вулиці Вінницькій, парку за кінотеатром «Тампере», «Юність», «Орлятко» та інших», − зазначив голова району Максим Шкуро.

На захід зібралися мешканці прилеглих будинків з дітьми. Для малюків та їхніх батьків, які живуть поруч, сквер уже став улюбленим і затишним місцем для проведення часу. Привітала присутніх із відкриттям зеленої зони донька видатного авіаконструктора Олега Антонова, на честь якого названа вулиця, – Ганна Антонова. Відвідали оновлений сквер народний депутат України Дмитро Андрієвський, депутати Київради, представники Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища та КО «Київзеленбуд».

Роботи з влаштування додаткових доріжок у сквері за побажанням мешканців продовжуватимуться.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.