КМДА Київська міська державна адміністрація


22 грудня 2013

Новорічний калейдоскоп на Солом’янці

Новорічний калейдоскоп на Солом’янці

Голова Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації  Максим Луцький, за підтримки благодійної акції «Крок на зустріч», влаштував чудове Новорічне свято для мешканців району.

Сьогодні в парку «Відрадний» відбулося святкування прийдешнього Нового року.

Справжню казку створив для солом'янців очільник району. Виступ самодіяльних та професійних колективів, розіграш лотереї, фотосесія з ростовими ляльками, конкурси з казковими аніматорами, спортивні змагання, розваги з клоунами і жонглерами та новорічна ярмаркова торгівля cповнили атмосферу святковим настроєм і очікуванням новорічного дива.

Адже за повір’ям саме в Новорічну ніч трапляються всі дива та здійснюються найзаповітніші мрії.

«Дорогі друзі! Зимова пора - це час, коли все навколо сповнюється атмосферою казки: запалюються новорічні вогники, прикрашаються красуні-ялинки, скрізь лунає веселий гомін – колядок, щедрівок, щирих привітань. Хай Новий рік принесе у Вашу оселю затишок, добробут і атмосферу казкового свята. А у Новорічну ніч здійснюються всі ваші заповітні мрії та бажання», - привітав солом’янців Максим Луцький.

Голова району зауважив, що особливо важливо створювати свято для наймолодшим мешканців Солом’янки.

«Діти – це цвіт нації! І якщо вони з малечку будуть виховані в атмосфері уваги, турботи та любові, вони виростуть здоровими і щасливими. Ми всі маємо докласти до цього зусиль. Наприклад, як голова Солом’янки я стараюся наполегливо виконувати програму Віктора Януковича – «Нові соціальні ініціативи Президента України: Діти – майбутнє України», яка всебічно сприяє повноцінному розвитку дітей», - додав Максим Луцький.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.