КМДА Київська міська державна адміністрація


24 грудня 2013

Максим Луцький: Жодних рішень – тільки виламані двері

Максим Луцький: Жодних рішень – тільки виламані двері

Сьогодні на засіданні Київради депутати мали прийняти важливі рішення для життєдіяльності Києва: виділення 130 млн. грн. на заробітні плати працівникам бюджетних установ; також 58,1 млн. грн. мали бути спрямовані на виплату надбавок працівникам закладів освіти та охорони здоров'я. Оскільки мітингувальники зайняли будівлю  КМДА, я особисто зголосився надати приміщення Солом’янської РДА для того, щоб важливі бюджетні та соціальні питання міста Києва були вирішені до Нового року.

На жаль, депутати від партії ВО Свобода та ВО Батьківщина умисно зірвали засідання, тим самим залишивши напередодні Нового року без надбавок  працівників бюджетних установ: вчителів, лікарів та інших киян, що кожного дня сумлінно працюють на благо столиці.

На сьогоднішньому  засіданні повинні були розглядатися комунальні та соціальні питання, що нерозривно пов’язані з життєдіяльністю столиці. Тепер, замість того, щоб вирішувати реальні проблеми киян, ми вимушені з’ясовувати за чий рахунок ремонтувати двері, виламані опозиційними депутатами від ВО Свобода та ВО Батьківщина.

Я щиро вірю в те, що українці здатні вирішити всі свої питання мирним, демократичним шляхом – за столом переговорів, а не вдаючись до насилля. Сподіваюсь, що консенсус все ж буде знайдено, й Київ матиме можливість в повній мірі забезпечити своїх жителів.

З повагою, Максим Луцький

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.