КМДА Київська міська державна адміністрація


23 серпня 2016

У Солом’янському районі відзначили День Державного Прапора України

У Солом’янському районі відзначили День Державного Прапора України

Сьогодні, 23 серпня, у Солом’янському районі відзначили День Державного Прапора України. На площі перед адміністрацією відбулася урочиста церемонія підняття українського стягу прапороносною групою Національної  гвардії  України.

«Державний Прапор України відображає в собі усі прагнення та надії нашого народу на краще майбутнє. За 25 років держава склала не один іспит. У житті країни відбулося чимало подій, як радісних, так і сумних. Але віра в краще надихає робити все, для того, щоб з кожним днем Україна ставала успішнішою. Нехай ці кольори національного прапору, які випромінюють позитив, подарують більше приводів для гордості за нашу державу та її народ», – зазначив голова Солом’янського району Максим Шкуро.

Також керівник адміністрації вручив паспорти 16-річним мешканцям району.

Учасник антитерористичної операції, капітан Максим Максименко, вітаючи присутніх  з Днем Державного прапора та 25-ю річницею Незалежності України зауважив, коли виникла необхідність боронити рідну землю, український народ об’єднався, проявляє патріотизм і підтримку  українського війська.

Після завершення офіційної частини, мешканців району та гостей свята привітали вихованці зразкового ансамблю естрадно-спортивного танцю «Матриця» школи танців «Київ Арт Тайм». 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.