КМДА Київська міська державна адміністрація


3 березня 2017

У Солом’янському районі проінспектували благоустрій території

У Солом’янському районі проінспектували благоустрій території

Сьогодні, 3 березня, перший заступник голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський  разом з представниками комунальних служб здійснив об’їзд території Солом’янського району та перевірив окремі об’єкти, що перебувають у незадовільному технічному стані.

Насамперед, перевірили стан підземного пішохідного переходу на перетині вулиць Вадима Гетьмана та Виборзькій, де було виявлено механічні пошкодження східців та верхнього майданчика переходу.

На розі вулиць Миронівської та Ярослава Галана проінспектували порушення правил благоустрою приватним забудовником, зокрема, виявлено пошкодження асфальтового покриття, захисних люків на колодязях автомагістралі та незаконне демонтування опори електромережі.

Також під час об’їзду виявлено несанкціоноване звалище будівельного сміття на земельних ділянках, що належать приватним особам, на просп. Повітрофлотський, 100-104. За цим фактом Солом’янська РДА підгодовувала заяву про злочин до Солом’янського районного  управління поліції.

За результатами поїздки перший заступник голови дав доручення відповідальним комунальним службам і структурним підрозділам адміністрації терміново вжити заходів щодо усунення виявлених недоліків, надати приписи щодо неналежного утримання об’єктів та порушення правил благоустрою.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.