КМДА Київська міська державна адміністрація


13 березня 2017

Інспекція будівництва школи на розі вул. Лебедєва-Кумача і вул. Т. Яблонської

Інспекція будівництва школи на розі вул. Лебедєва-Кумача і вул. Т. Яблонської

1 вересня в Солом’янському районі буде відкрита нова школа на 720 учнів. Про це повідомив  Київський міський голова Віталій Кличко під час інспекції будівництва школи на розі вул. Лебедєва-Кумача і вул. Т. Яблонської.

«Ви бачите, як тут шаленими темпами триває будівництво. Ця нова школа буде відкрита 1 вересня. Розрахована вона на 720 дітей. Школа відповідає всім сучасним критеріям, поділена на дві частини з окремими входами – для молодших класів і старших. Також тут будуть створені всі умови для дітей з обмеженими можливостями», – зазначив Віталій Кличко.

Мер зазначив, що освіта – один з пріоритетних напрямків столичної влади. «Цього року ми збільшили видатки на освіту у Києві до понад 10 млрд грн. Ми плануємо побудувати дві нові школи і кілька закладів відреконструювати, розраховуємо ввести в експлуатацію близько 10 нових дитсадків», – підкреслив Віталій Кличко.

Довідково. Будівництво загальноосвітнього навчального закладу на розі вулиць Лебедєва Кумача і Землячки (вул. Т. Яблонської) було розпочато ще  у 2007 році.  У 2008 році будівельні роботи було призупинено на початку будівництва   1-го поверху через відсутність фінансування, а з 2016 року − відновлено. 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.